Delen en inbrengen van nieuwe kennis 

"Smit & Honig ICT levert meer dan de klant vraagt, dus het leveren van toegevoegde waarde en zij weten zich te onderscheiden. Zij weten altijd een goed match te maken, professionals met de juiste expertise. Hun professionals brengen ook dat stukje extra door delen en inbrengen van nieuwe kennis. Smit Honig ICT biedt ook meerwaarde doordat zij op de hoogte zijn van de ontwikkelingen binnen onze organisatie. Het onderhouden van contacten is hierbij een zeer groot pluspunt."

Alles klopt in de keten 

"Kwaliteit van Smit & Honig ICT staat buitenkijf.
 Alles klopt in de keten: de aanbieding van de kandidaten, de gevraagde kennis en vaardigheden van specialisten, goede  voorbereiding, communicatie, markt conforme tarieven en contactmomenten. Smit & Honig ICT kent de markt heel goed, zij zijn goed op de hoogte van de laatste technieken en trends. Zij denken met ons mee. Zij weten goed onze wensen en behoeften te vertalen naar de business en Smit & Honig ICT levert toegevoegde waarde" 

Gewoon probleemloos 

"Alles loopt als zodanig probleemloos. Smit Honig ICT levert snel, goede bereikbaarheid, snelle responstijd, procesmatig goed geregeld."